Bulgura-baltā pelējuma siera salātu bļoda
20 min
Ingredients
40g (30g cooked) Bulgurs
Replace
35g Baltā pelējuma siers (24% tauku)
Replace
60g (1 gab.) Ola, vidēja izmēra
Replace
70g Grieķu jogurts, bez piedevām (1-2% tauku)
Replace
60g (4 gab.) Ķirštomātiņi
Replace
15g Zaļo salātu maisījums
10g (0.5 sauja) Diedzētas Ķīnas pupiņas
Replace
To season:SālsĶiploka daiviņa (pēc izvēles)Citrona sula
Method
- Izvāri olas, atdzesē, nomizo.
- Izvāri bulguru pēc norādījumiem uz iepakojuma (apmēram 10-15 minūtes).
- Mērcei sajauc jogurtu, citrona sulu, ķiploku, sāli. Vari pievienot zaļumus pēc izvēles.
- Liec visas sastāvdaļas bļodā.
- Pasniedz ar mērci.
- Mērci var uzreiz likt uz salātiem vai likt atsevišķā trauciņā.