Biezpiena krēma-rupjmaizes kārtojums
15 min
Ingredients
100g Biezpiens (5% tauku)
Replace
45g (1.6 šķēle) Rudzu maize
Replace
110g Jogurts Skyr bez piedevām (0,1% tauku)
Replace
5g (1 tējk.) Sviests (80-82% tauku)
Replace
10g (1.7 tējk.) Medus
75g (0.5 gl.) Dzērvenes
Replace
To season:Kanēlis
Method
- Liek dzērvenes ar pusi medus daudzuma karsēties.
- Kad ogas kļuvušas mīkstas, noņem no uguns un pēc tam ar rokas blenderi sablendē.
- Maizi sadrupina un uz sausas pannas apcep. Pievieno kanēli un ļauj atdzist.
- Sajauc biezpienu ar Skyr jogurtu un atlikušo medu.
- Kārto traukā kārtās biezpiena krēmu, dzērvenes, maizi.