Aknu strogonovs

Aknu strogonovs

40 min

Ingredients

110g (85g cooked) Cūkas aknas
Replace
120g (1.2 vid.) Kartupeļi
Replace
5g (1 tējk.) Sviests (80-82% tauku)
Replace
120g (1.7 vid.) Burkāni
Replace
15g (0.6 ēd.k.) Skābais krējums (20% tauku)
Replace
35g (1 gab.) Sīpols (ja vēlas)
Replace
10g (0.5 gab.) Selerijas kāti
Replace
To season:SālsPipari

Method

  • Sagrieziet aknas 4–5 cm garās strēmelēs, viegli apcepiet sviestā un pievienojiet sāli un piparus.
  • Pievienojiet sīpolu šķēles un izkarsējiet.
  • Pievienojiet strēmelītēs sagrieztus burkānus un seleriju.
  • Pārlejiet ar ūdeni tā, lai trīs ceturtdaļas dārzeņu būt pārklāti.
  • Pievienojiet estragonu, sautējiet zem vāka 15–20 minūtes, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
  • Pievienojiet skābo krējumu un garšvielas.
  • Pasniedziet ar vārītiem kartupeļiem.

Number of servings

Multiply amounts

Download Fitlap app for IOS or Android

Google play
App store